Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » "Altalanos rosszullet"?

"Altalanos rosszullet"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 25 eves vagyok. Tizeneves korom ota ajulos vagyok. Akkor azt mondogattak, hogy kinovom. Par eve kezdtek komolyan venni, miutan a munkahelyen is elzuhantam. Vernyomas, terheleses cukor, agy, belek, sziv stb... mindent megvizsgaltak, kiveve EEG-t (mivel az evek soran nem talaltak semmit es minden nyavaja elert, mar nem erdekelt). Most sikerult 2 evet kihagynia. Kb. 3 hete hazajottem a munkahelyemrol, mert fajt a fejem es hanytam, remegtem. 4-5 napja pedig szinten ugyanigy jartam, surgossegire kerultem, nem mindenre emlekszem. Fejfajas, hanyinger, hanyas, kez-labremeges, kivert a viz, a kezeim hidegek voltak es az apro lila hajszalerek latszodtak. Nem ajultam el. Mint mindig, minden evben elkuldtek megint vervetelre, terheleses vercukorszint vizsgalat, CT stb... minden egyes evben lezongorazzuk es soha nem talalnak semmit. Raynaud-szindromam van, az egyik szivbillentyum nem jol zar. Nyugalomban 90-es a vernyomasom, rosszulletben 120 koruli. Azt mondtak, hogy ezek nem befolyasoljak a rosszulletemet. Ugyanahhoz a dokihoz jarok evek ota es ilyeneknel mindig csodalkozik es ugyanazokra a vizsgalatokra elkuld... pedig az osszes papiromat elhozom mindig neki es megis... menjek masik orvoshoz? Vagy lehet panikroham? Mar ezt is mondtak. Mondjuk nem tudom mitol, mert alvas/fozes/setalas kozben is ram jon, amikor nyugodt vagyok. Jart mar valaki igy? Tudnatok tanacsot mondani?

2017. márc. 28. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

>#9

A nyugtató az agyra hat. A nyelőcsőből érkező irritáló információkat is tompítja. De nálam pl. a tabletták sem mindig jutottak be a gyomorba. Egy savas környezetre fejlesztett orvosság lúgos környezetben bomolva méreggé is válhat! Ettől is lehetnek rosszullétek! De mikor rendje módja szerint a gyomorba jut akkor normálisan fejti ki hatását, és a rosszullét valóban elmaradhat. Tehát ezzel nem lehet különválasztani a pszichés betegségeket a szervi elváltozásoktól! Bocsáss meg, de ez nagyon elvont következtetés, és tudom az orvosok is úgy gondolkodnak ahogy Te!

2017. márc. 29. 07:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Na szoval... a verkepem nem a legjobb, csinaltak terheleses cukorvizsgalatot. Ebbol egy ertek az also hatar alatt van is igen sok az also hatart surolja. Tovabba az altalanos verkepem sem fenyes. Tovabb fogjak vizsgalni, de nem biztattak tul sok joval. Inzulinrezisztencia, autoimmunbetegseg, leukemia is szoba johet. Ezek kulon-kulin vagy egybe. Tehat egy problemat akartak megoldani (rosszullet), de meg egy lesz valoszinuleg. Lehet ez volt a szerencsem, ez a rosszullet, hogy idoben elkapjak egy csunya dolgot...
2017. ápr. 1. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!