Miért van mindig hányingerem?
Reggel amikor felkelek, akkor mindig hányingerrel kezdem a napot, és egészen sokáig, fél órákig, akár egy óráig is eltart. Amikor megyek ki az utcámból, akkor csiga lassúsággal kell mennem, mert máshogy nem tudok. Ez a tünet napközben is sokszor megjelenik, amikor étkeznék, vagy étkezés után. Régen nem zavart a kellemetlen szag, de például a mai nap, amikor el lett mosogatva, akkor is irdatlanul nagy hányinger kapott el az ott lévő szagtól, ami nem kellemetlen. Ez sok mindentől így van, lehet ez édes, savanyú vagy akármilyen illat.
Ez a tünet másfél hete kezdődött, azóta mindennap jelentkezik. Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!
Első válaszoló: nem derítették ki, hogy mi miatt lehet?
Második válaszoló: Bocsi, elfelejtettem leírni, 18 éves srác vagyok! :)
Köszönöm szépen, hogy érdeklődsz, de sajnos nem, rosszabb lett. Rájöttem arra, hogy mi is igazából a probléma okozója.
A barátnőm, aki miatt stresszelek. Nagyon aggódok miatta, mert van egy pár hímnemű egyed, aki rászállt. Továbbá attól félek, hogy nem őszinte velem, mert például látom hogy van baja, de azt mondja, hogy semmi, illetve fura módon fiúk írnak rá úgy, mintha aktívan tartaná a kapcsolatot velük. Törli az üzeneteit, ami furcsa. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!