Túl vékony vagyok?
Figyelt kérdés
183 cm és 55 kg vagyok, nyáron leszek 17 éves, betegesen vékony lennék?2017. márc. 15. 21:42
2/7 anonim válasza:
Igen, de a mostani csajoknál az a nyerő
3/7 anonim válasza:
Mondjuk ha lány vagy akkor ez elég szarul hangzott
4/7 anonim válasza:
Testtömeg index alapján súlyosan sovány vagy. Annak járj utána, hogy mitől lehet ez. Nem eszel rendesen valamiért? Lelki oka van, vagy testi? Dokit javasolnék.
5/7 anonim válasza:
"Mostani csajoknál nyerő"? De,hogy miért az? Amellett,hogy egészségtelen a fiúknak nem tetszenek azok a lányok akiknek pl. a combja között át lehet lőni egy ágyúgolyóval.
6/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 16 éves, tegnap pl.: 5-ször ettem, nem hiszem hogy azzal lenne a probléma hogy keveset eszem.
2017. márc. 16. 07:28
7/7 anonim válasza:
Abban az esetben fordulj orvoshoz. Lehet, hogy nincs semmi komoly a hatterben, de nem eri meg kockaztatni. Csak siman haziorvoshoz battyogj el, mondd el neki, hogy eszel rendesen, de megis ilyen sovany vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!