Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kövér vagyok? Nagyon zavar!

Kövér vagyok? Nagyon zavar!

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves lány vagyok, 55 kg és 163 cm. Szerintem van súlyfeleslegem, a ruháimat is kéthavonta kinövöm, nagyon zavar. :S (BMI kalkulátorban enyhén túlsúlyosnak írt, ami szerintem egy kissé túlzás.) Szerintetek? Köszi!!
2010. máj. 10. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem így vagy jó, ahogy vagy:)

Én 13 éves leszek júniusban, 165 cm, 58 kg. És amikor ezt elmondom valakinek .. nahát.. "meg se látszik rajtad".

egy szóval: semmi bajod:D

"Jóestét"xd bár inkább "jó kora kora reggelt.."

2010. máj. 11. 01:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, de rajtam sajnos meg is látszik. :( Nagy hurkák, vastag combok, nagy fenék, sok pattanás és ott a hasam alatt, amit már a nadrágok betakarnak, nagyon kipúposodik, a sliccemet nem lehet tőle behúzni. :S Nagyon zavar, főleg tesi órán a fölüléseknél. Amúgy ma megméretkőztem és 59,6 kg vagyok. Nagyon el vagyok keseredve. Mindenki nekem is azt mondja, hogy meg se látszik, de ez tényleg nem igaz. Ha szomorú vagyok (és ez mostanában egyre sűrűbb), akkor csak eszek- és eszek! HELP ME!!!!!!!!!!
2010. máj. 11. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
azt mondod meglátszik rajtad,hurkák meg minden,akkor miért túlzás a kicsit túlsúlyosság??:Dmozogsz valamit?naponta kellene minimum egy óra edzés,futás,biciklizés,torna,kosár,mindegy...egyél napi 5-6-szor keveset,kevés szénhidrát,rozskenyér,no nasi,stb stb...írj e-mailt,és segítek még:)
2010. máj. 12. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:

01:55-es vagyok megint. Én is megmértem magam, kicsit meglepődtem, felöltözve vagyok 59,1 kiló. Eldöntöttem, hogy le akarok adni pár kilót (bár tudom, hogy nem egészséges, és nem is lenne szabad, de egy-két kiló nem árt). Ha érdekel, hogy mostmár mi az étrendem (semmi különös igazából), írd meg, nézni fogom, és írok majd:) Ha akarod kérd el az msn-em, vagy írj privit (inkább msn).

13/L

2010. máj. 12. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:
én meztelenül vagyok 62kg (ma is mértem magam:62,5kg) nagyon zavar és nagyon nagy teher... naponta hízok 3kg-ot!! miért van ez?? amúgy övet viseljek, mert övvel külön választódik a sliccemnél a háj és a hasamon a háj (undorító látvány), vagy öv nélkül, és úgy egybefolyik (hát az is eléggé bizarr látvány)
2010. máj. 12. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Írtam neked levelet és ott beszélgethetünk! :D
2010. máj. 12. 20:19
 7/7 anonim válasza:
nyugi egyáltalán nem vagy kövér én 12éves koromban pont ennyi voltam és most 16évesen 65 vagyok és majdnem 168cm és rendszeresen sporotlok szóval teis vágj bele a sportolásba ;)))
2011. márc. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!