Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csinaljak, ha koran...

Mit csinaljak, ha koran kelek? 15/l

Figyelt kérdés
Minden este idöben lefekszem, mar 21-22 ora körul. Neha picit tovabb fenn vagyok, de tiz ora utan picivel mar mindig agyba megyek. (legdurvabb esetben negyed tizenegy). Mindig lefekves elött elmegyek pisilni. A problemam viszont az, hogy iszonyu koran kelek, olyan 4-5 ora körul, arra ,hogy pisilnem kell. Kimegyek a vecere es utana mar nem tudok visszaaludni. Ilyenkor unatkozom, fogalmam sincs, hogy mit csinalhatnek. Nem erzem magam annyira faradtanak, de azert kipihentnek sem mondanam magam. Csak gondolom egeszsegesebb lenne picivel többet aludni, mondjuk 6-7-ig, nem?

2017. febr. 14. 05:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére időben lefekszel, az fontos. Este ne igyál teát, kólát stb, mert vízhajtó hatású. Meg délután hat után már ne igyál. Ha ennek ellenére is gond marad, akkor menj el dokihoz.
2017. febr. 14. 05:47
 2/6 Molyember ***** válasza:
10%
Hat után ne igyon, gratulálok. Az még négy óra, fél munkanap szomjan. Ha azt akartad írni, hogy ne egyen, az is hülyeség. Nem azt mondom, hogy verjen be egy adag pörköltöt este kilenckor, de ha éhes, egyen.
2017. febr. 14. 06:02
 3/6 anonim ***** válasza:
15 éves és tanul még. Ha pedig valaki nem tudja átaludni az éjszakát, mert kicsi a hólyaga, akkor este tényleg nem érdemes 1 liternél többet innia. Nappal is lehet annyit inni, hogy az elég legyen. Plusz nem a nem iváson van a hangsúly, hanem a sok ivásról..
2017. febr. 14. 06:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is igyál keveset lefekvés előtt, és ne igyál semmi vízhajtót:) Valszeg kicsit a hólyagod.

amúgy rendesen tudod tartani, meg egyéb baj nincsen?

2017. febr. 14. 20:29
 5/6 anonim válasza:

Naponta fontos a folyadék fogyasztás, este viszont keveset érdemesebb inni főleg a lányoknak, nekik rövidebb a húgycsövük, így érthető ha felébreszt. Esetleg záróizom edzés lehet még megoldás, akkor valószínű nem ébreszt fel.

Más szemszögből viszont kérdéses miért nem tudsz vissza aludni?-

stresszes vagy? Jár az agyad valamin? Kényelmes az ágyad? Aggódsz valami miatt?

2017. febr. 15. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
7-8 órát alszol, mi ezzel a gond? A szervezetednek ennyire van szüksége. Én is ilyen vagyok, edzéssel töltöm a hajnali órákat.
2017. febr. 16. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!