Nem tudok aludni. Holnap fél 5-kor kelek. Félek, hogy depiroham lesz a vége. Mit csináljak? 16/L
Figyelt kérdés
Ne menjek iskolába? Sok dolgozat lesz, de így álmosan félek, hogy mi lesz belőle.2013. ápr. 8. 01:26
1/4 A kérdező kommentje:
Bocs, fél 6-kor. Nem tudom miért van ez, pedig egész nap jó kedvem volt és most csak a régi rossz dolgok jutnak az eszembe.
2013. ápr. 8. 01:29
2/4 anonim válasza:
Ne izgulj, egy napot kibír az ember álmosan. :) Majd holnap előbb lefekszel. Most viszont ne azt nézd, hogy jött-e ide válasz, hanem feküdj le, hunyd be a szemed, és kezdj el magadban számolni eközben szabályosan forgasd a szemeidet(lehunyt szemhéjjal persze:)) Állítom, hogy 200felé már álomba merülsz.:) Nálam mindig bejön, ha idegesség miatt nem tudok elaludni.
3/4 anonim válasza:
Úgy látom sikeres volt az ötletem.:) Majd írj holnap, hogy mi volt.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Aha, tényleg használt, köszönöm. Kicsit fáradt vagyok, de minden rendben.
2013. ápr. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!