Miét görcsöl a vádlim?
Üljünk egy összehajtogatott törölközőn a kád szélére, úgy hogy lábaink befelé legyenek. Zuhanyozzuk végig az alsólábszárat fél percig hideg, majd ugyanennyi ideig kellemesen meleg vízzel. Ezután ismét a hidegzuhany következik. Váltogassuk hét-nyolcszor egymás után, majd durva törölközővel dörgöljük szárazra a bőrt.(hideggel fejezzük be a zuhanyt)
Megelőzésként az is beválik, ha lefekvés előtt teszünk a környéken egy félórás sétát, ez ugyanis jelentősen javítja a vénás keringést, csökkenti a görcskészséget.
az elsőre nem reagálok a többieknek köszönöm.
tegnap is nagyon begörcsölt és zuhanyoztattam hideg meleg váltakozásával közben masziroztam akkor elmúlt.de ez sem megoldás.kint dolgozgatok a kertben munka után ugy hogy szerintem meg van az a séta-mozgás .
A rendes masszázs valószínűleg hatna rá, de magadnak nem tudsz rendes masszázst csinálni. Én se tudnék. Egyébként okozhatja folyadékhiány is, mennyit iszol egy nap?
Gyógymasszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!