Valaki tud segíteni? Szédülés miatt kérdezném, hová, merre induljak?
Rengeteg probléma miatt mászkálok dokihoz, így ezzel már elfáradtam, nem tudom, menjek, egyáltalán hová?
10 éve zúg a fülem, évente 1-1 hétre szédülés, nehéz járás miatt otthon ülök, munkkámat sem tudom ellátni.
Fülproblémám miatt rendszeres kontrollra járok Klinikára, műtötték is többször, de problémát nem talált a prof, ami zúgásra, szédülésre adna okot
Agyi problámára eddig nem gyanakodtam, mert 5-6 éve durvább ez a szédülés azóta kiderült volna, valamint CT volt 10 éve a zúgás miatt, mindent rendben találtak.
Nyaki gerincfájdalmaim viszont vannak. De durva! HÁtrahajtom a fejem, iszonyatosa fájdalom, és erősödik a szédülés. Többnyire fej hátrahajtáskor a legrosszabb. Be van feszülve a nyakam, de rútul. És emellé már asszem pánikolok is, mert elegem van.
Szememre szemüveg kell, amit nem tudok megszokni, fáradt a szemem, de egy szemész arra is azt mondta, hogy fejfájás igen, de szédülés nem lehet.
Pajzsmirigy és IR betegség miatt járok dokihoz, azt végre egyensúlyba hoztam, de nem attól van a szédülés, azt mondta, főképp úgy, hogy kezelve vannak ezek is.
Valaki? Tapasztalat? Köszönöm
Csigolya meszesedés = agyi keringési probléma = szédülés.
A leírtak alapján én mindenképpen ebben az irányban indulnék el.
A korodat nem írtad.. lehet hogy "csak" elcsúsztak a csigolyák (helytelen tartás) és emiatt van a keringési probléma.
Igen, reumatológia, ott meg fogják találni az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!