Mitől szédülök mindig? Többi lent. 16/L
Figyelt kérdés
Több, mint egy hónapja folyamatosan szédülök, néha csak alig alig. De pl ha fekszem az ágyban, akkor is ha alszok és akkor is ha tévézek vagyok olvasok fekve az ágyban utána meg felállok, annyira megszédülök, hogy kb 3-4 másodpercig abszolút semmit nem látok tisztán, és meg kell kapaszkodnom, különben elesek az émelygéstől. Ez mitől lehet?
És néha előfordul, hogy a suliban mikor írni kellene, akkor elmegy az erőm, képtelen vagyok megfogni a tollat (vagy ha mégis), írni nem tudok, annyira elmegy az erőm.Ez nagyon kellemetlen, főleg felmérő írásnál,mikor még a nevemet sem vagyok képes felírni a lapra. Összefügg a kettő?
2017. jan. 11. 21:34
1/2 anonim válasza:
Ez akár vashiány is lehet de komolyabb probléma is. Mindenféleképp beszélj a háziorvosoddal ő majd ad beutalót.
2/2 anonim válasza:
vashiányra gondoltam én is, hónapokig homályosan láttam, fejzúgás, gyengeség, szédülés, állandó fáradtság. aztán kiderült a súlyos vashiány. persze más is lehet. menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!