Mitől van ez? Lehet hogy legyengültem?
Figyelt kérdés
Sportolás közben gyakran van oyan hogy hirtelen, még bemelegítés közben kiver a meleg,káprázni kezd a szemem és szédülök. Ilyenkor ha leülök, jobb lesz minden, de mikor visszaállok, akkor kezdődik előről az egész...Segítsetek!2017. jan. 4. 16:50
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne néhány ilyen alkalommal a vérnyomásod. Lehetséges, hogy leesik. Azzal el tudsz menni háziorvoshoz, és kérhetsz szakorvoshoz beutalót. Ha nem esik le, akkor is érdemes kivizsgáltatnod magad. Ilyet egyszerű bélgyulladástól kezdve a cukorbetegségen át egészen a különféle rákokig bármi okozhat.
2/3 A kérdező kommentje:
De csak futás közben jön rám :( Köszi a választ!!
2017. jan. 4. 19:20
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.
Pont ez a lényeg, hogy fizikai megerőltetés közben jön rád, és nem a maraton hirtelen lefutása után, hanem bemelegítés közben. Ez semmiképp sem egészséges. Egy anorexiás nő, vagy egy éhező ember lehet olyan állapotban, hogy a bemelegítésben elszédül. Menj el háziorvoshoz, mondd el neki a panaszod, és kérd, hogy küldjön el megfelelő szakorvoshoz. Ahogy mondtam, korai jele lehet sokféle betegségnek. Nem valószínű, hogy súlyos, de ha nem kezelteted, tünetmentesíted, akkor csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!