Folyton nassolok. Hogyan állak ellen neki?
Otthon vagyok, persze mindig van édesség itthon...chips, csoki, habcukor, keksz...
nem tudom megállni hogy ne egyek belőlük..
néha úgyérzem unalomból eszek :(
Segítsetek hogy álljak ellen ennek a finom kísértésnek?? Már híztam is 2kg-t :(
álljak*
és olyanokat kérlek ne írjatok hogy egyek babot, répát meg uborkát :D nem vagyok nyuszi köszönöm! :D
köszönöm, kedvesek vagytok!
akkor majd mondom anyának hogy több édességet ne vegyen..:)
amúgy 61 kg vagyok, 163 cm-hez
A puffasztott rizsszelet nem finom, és nem nass! Akinek ez a finom és nass, annak marha jó ízlése lehet :) Az a fakírok netovábbja lehet, ha valakinek erről a "nass" szó jut eszébe! :)
Ha mindenki azt enné meg amit szeretne, akkor sokkal több boldogabb, és sokkal kevesebb frusztrált ember lenne! :)
Így azonban nagyon sok van, saját magukat TILTJÁK LE a jobbnál-jobb és finomabbnál finomabb dolgokról!
Én soha nem tiltom le magam semmiről, azt eszem, amit akarok, és amikor csak akarom, nem is vagyok egy boldogtalan és frusztrált ember :)))
Hülyeségnek tartom a "fogyókúrát" is, és minden divatbolond majmot az "egészség jegyében" legszívesebben elküldenék a búsba! :)
Elegem van az egészségmániásokból és a sok fogyókúrázó fakírkodó majomból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!