Mitől lehetnék jobb alvó? 13/L
Össze vissza alszom sajnos. Van amikor 8-kor kidőlök van mikor 12-kor se tudok mit kezdeni magammal. Fél éve kezdtem komolyan venni a dolgot mert sokszor vagyok fáradt,kialvatlan a suliban.
Alvás előtt 2 óráva nem eszek és szintén 2 órával alvás előtt nem olvasok/nézek olyan tartalmakat ami miatt nyugtalan lehetek.
De semmi...
Most keresgéltem és olvastam hogy fő a fokozatosság.
Tehát a kérdés:
Beválna-e ha Havonta egy órával korábban feküdnék le? Most 10 órakkor,figyelve hogy 8 után nem eszem és nem nézek nyugtalanító dolgokat. Aztán Havonta korábban.
Illetve Hallottam az Agykontroll technikáról. Anya volt mikor egyszer csinálta neki bevált. Tehát az első hónapban:
- 8 után nem eszek és nem nézek nyugtalanító tartalmakat
- alvás előtt anyával Agykontrollozunk
- 10-kor fekszem
A cél hogy 8- fél 9 körül ha lefekszem tudjak aludni és kipihenten keljek
A válaszokat Köszi
Szoktál gépezni/telefonozni elalvás előtt?
Mozogsz rendszeresen?
Elnézést látom rossz kategóriába írtam.
6 körül szoktam fél órát futni jól esik.
Alapvetően 7 után már nem gépezek/tévézek/telefonozok ez most egy "kivételes" alkalom.
Dormicum 7.5 mg
De el kell menned orvoshoz mert vénykőteles.
Az ASMR-t ismered?
Nekem bevált.
Youtubeon keress rá, hogy ASMR :) millió féle van, olyan nyelven, amit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!