Másnál is volt már ez a fura érzés?
Figyelt kérdés
Remélem valaki volt már így mint én és magyarázatot tud adni nekem. Semmi komoly dologról nincs szó csak érdekeel hogy mi is lehet ez? Egészen gyerekkoromra visszagondolva emlékszek ilyenekre, hogy hirtelen napszaktól és minden mástól független egy pár másodpercig tartó furcsa érzést éreztem, nem járt fizikai fájdalommal csak a lelkemmel éreztem, bocs máshogy nem tudom leírni. Nagyon fura de rossz érzés, mindenképpen negatív. Mai napig tart de nagyon ritka kb 1 évbe 1szer 2szer van. Valaki valamit tud erről?2017. jan. 1. 16:24
1/1 anonim válasza:
Ha jól sejtem, akár milyen furcsa is a megfogalmazás, talán hang nélküli zúgáshoz lehetne hasonlítani azt az állapotot, amit átélsz. Valóban csak pár másodpercig tart, amolyan révedező állapotba juttat, ami azonnal véget is ér. És negatív érzés, persze. Természetesen nehéz egy-két mondat alapján diagnózist fölállítani, de ha jól sejtem, ilyenkor Nálad is az agyi idegsejtekben rendellenesen fokozódnak a kisülések. Voltaképpen előfordulhat, hogy nagyon-nagyon enyhe epilepsziád van. Ne ijedj meg a kifejezéstől, a közvélekedéssel ellentétben ennyire enyhe tünetek is fölléphetnek. Ha kis szerencséd van, életed végéig sem fognak súlyosbodni. Azonban azt javasolom, ha mással nem, a háziorvosoddal beszéld meg a tüneteket. És arra kérlek, ha bármi olyasmit észlelsz, hogy a dolog gyakrabban fordul elő, vagy hosszabban tart a szokásosnál, föltétlenül keress föl egy ideggyógyász kollégát. De még egyszer mondom, ijedtségre nincs semmi ok, nagyon sok ember érez hasonló tüneteket, el sem hinnéd, mennyien vannak, de csak sajnos, csak kevesen fordulnak orvoshoz. Már csak amiatt sem foglalkoznak vele, mert valóban csak évente egy-két alkalommal jelentkezik náluk is, és nem is gondolják, hogy ez mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!