S. O. S.! Begyulladt a körmöm sarka, nagyon fáj. Mit ajánlanátok?
Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!Most van a 3.napja ,hogy fáj..Bevan gyulladva ,piros és mikor tegnap elkezdtem kivágni a rossz részt elkezdett kicsit gennyesedni..Mit ajánlanátok?Nagyon rossz lenne végig szenvedni az ünnepeket,utána ha muszáj elmegyek dokihoz..Ma éjszaka a paradicsom dunsztkötést alkalmaztam van egy kicsi változás,tegnap pedig Tetránt tettem rá,ha még több napig csinálom ezeknek lesz hatása?Vagy valaki tud még valamilyen gyógymódot?
Köszönöm
15/l
Nekem egy nyári liftbaleset miatt tört el a jobb gyűrűs ujjam utolsó ujjperce és a köröm ahol még épp keletkezik, nem tudom hogy nevezik, de az ott belül...
Az egész köröm tiszta véraláfutás lett és meg csak január végén, februárban fog lenőni a régi, rossz, megszakadt köröm,
De mivel az megsérült, így össze csavarodott kissé és a véraláfutás miatt felpuposodott, kb egy hónapja már a húsomba fúródva nő és már pár hete nekem is be van gyulladva.
Megpróbálom majd én is Karácsony után az említett kenőcsöt, de szerintem ezen csak a sebészet fog segiteni januárban... Addig meg marad a ragtapaszozas, meg a mindentől óvás, mert a jobb széle a legkisebb érintésre is iszonyatosan fáj.
Boldogabbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!