Feszültségre, szorongásra melyik gyógynövényes szert ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sedatif Pc, Valeriana Relax vélemények? Pszichiáter ajánlotta kiegészítésképp a terápia mellé, elég feszült, szorongó vagyok, ami már fizikai tüneteket produkál (szédülök, gyenge vagyok), ehhez kellene valami nyugtató hatású szer.2016. jan. 29. 16:54
1/4 anonim válasza:
Én rendszeres citromfű levél teát iszok és napi 2x1 sedacur forte-t veszek be. Segíteni szokott de van olyan ia amikor nem annyira oldja a feszültséget/szorongást.
2/4 gömbicica válasza:
nekem egyik sem jött be amiket irtál (
nervenplege tablettával már jutottam valamire.
foglald le magad, járj a természetbe sokat, meditálj, sétálj, sportolj, esetleg van valami hobbyd?
3/4 A kérdező kommentje:
Nézegettem még, találtam a Valeriana Harmony-t, ami dupla olyan erős, mint a Relax, illetve megnéztem a Nervenpflege-t is, valamint a Sedacur forte-t is, utóbbi kettőben van citromfű is, viszont a Valeriana több macskagyökeret tartalmaz. Melyik a jobb nyugtató?
2016. jan. 29. 17:27
4/4 anonim válasza:
Minden jó lehet , ami tartalmaz macskagyökeret , komlót , citromfüvet , golgotavirágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!