Lehetséges hogy agydaganatom van?
Figyelt kérdés
Már napok óta fáj a fejem. Nem az egész hanem vagy oldalt vagy a fejem alján és sokszor feledékeny vagyok. Igaz, hogy mindig is az voltam de most mintha rosszabb lenne. Elolvastam hogy mik az agydaganat tünetei és nagyon bepánikoltam. Lehajlásnál rosszabb kicsit viszont nekem inkább este jelentkezik a fejfájás nem reggel. Mit csináljak?
15l
2016. nov. 12. 23:59
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem semmi hasonló tünetem nincsen, azóta kiderült, hogy kötőhártya gyulladásom volt. Egyébként nagyon sajnálom, ami történt veled és örülök, hogy sikerült leküzdened.
2016. nov. 25. 17:47
12/12 anonim válasza:
Még várom a szövettan eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!