Lehetséges hogy agydaganatom van?
Már napok óta fáj a fejem. Nem az egész hanem vagy oldalt vagy a fejem alján és sokszor feledékeny vagyok. Igaz, hogy mindig is az voltam de most mintha rosszabb lenne. Elolvastam hogy mik az agydaganat tünetei és nagyon bepánikoltam. Lehajlásnál rosszabb kicsit viszont nekem inkább este jelentkezik a fejfájás nem reggel. Mit csináljak?
15l
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, nagyon sok embernek fáj a feje és még sincs agydaganata. Nekem 9 éves koromban kezdte, amikor beindult a kamaszodás, a hormonok okozták. Most 26 évesen is szenvedek vele, méregerős gyógyszereket kéne szednem, mert különben létezni nem bírnék a fejfájástól. Konkrétan a fejemet sem tudtam mozgatni a gyógyszerek előtt, attól olyan erős fájdalmam volt, ha le kellett hajolni valamiért, akkor meg majd' elsírtam magam.
**storytime over**
Ha ez aggaszt Téged, akkor mindenképp érdemes kizárni a daganatot. A szemész tud szemnyomást nézni, ha az emelkedett, akkor érdemes aggódni. Nem tudom, hogy minden esetben van-e ilyen tünete a daganatnak, de ez már elég jól kizárja. Egy vérvétel sem árthat.
De egyébként lehet Nálad is migrén (nem feltétlen rohamokban támad a drága, ez tapasztalat), tenziós fejfájás, de ha a lehajlástól rosszabb, akkor én az alacsony vérnyomást sem zárnám ki.
Fel a fejjel, 1000+1 kevésbé komoly oka lehet! :)
Ez nem daganat.
Ez stressz és hipochondria.
Nekem sajnos nemrég az volt. leírom a tüneteimet
Fejfájás.de durva.még éjszaka is felkeltem miatta.
Zavart viselkedés. pl mikor egyszer éjszaka felkeltem a fejfájás miatt kínomban kivittem a takarómat a konyhába. máig nem nem értem miért....de hogy a daganat miatt volt az tuti.
Hányinger/hányás. igazából ez nem volt annyira durva. kb kétszer jelentkezett míg orvoshoz fordultam.
egyensúlyzavar.
látászavar.ha ránéztem valami egyenes dologra pl egy oszlopra görbeséget láttam benne.
Jobb oldali ügyetlenség. sántítottam a jobb lábamra illetve nem tudtam írni/enni a jobb kezemmel.
1 hónapja sikeresen megműtöttek.(pedig az egyik kórházban leírtak.) azóta jól vagyok.nincs panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!