Étkezés után (ebéd főleg amikor főtt éteket eszem) mitől vagyok folyton rosszul?
Figyelt kérdés
Úgy értve hogy pl. Ebédeek eltelik fél óra és minden kijön belőlem (hasmenés).
Napközben gyakran elkap a hasfájás, alul a beleknél görcsszerűen fáj. Egyszer kipróbáltam a normaflore-t, de akkor is mennem kellett wc-re hamarosan.
Az igaz hogy elég rendszertelenül eszem, reggeli nagyritkán, dél-1 óra körül menzai ebédezek, délután gyümölcsöt eszek mindig, este általában vmi kissebb kaját (rántotta, pizzaszelet, gyros)
De valami nagyon nincs rendben mert néha kikészít ez a hasfájás, van hogy elszédülök főleg ilyen rossz esős időben
2016. okt. 21. 16:34
1/2 anonim válasza:
Valamiféle étel intoleranciának tűnik, menj orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Próbáld a tejes kajákat elkerülni. Tudom hogy ez nehéz. Nekem így derült ki a tejallergiám. Vigyázz, mert majdnem minden ételben van tej. Nehezebb a tejet elkerülni, mint a pálinkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!