Baloldalon a bordám alatt nagyon szúr. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2hete szúr.Eddig csak akkor éreztem ha hajoltam,de akkor is enyhe fájdalom volt,de tegnap elkeztem fulladozni és nagyon szúrt,be is könnyeztem pedig nagy a tűrő képességem.Van hogy a fájdalom csillapító sem hat.Voltam hasi UH-n és minden negatív.Mi lehet baj?Beszorult a levegő szöveget ne írjatok,mert fájdalmasabb annál és ugy tudom nem okoz fulladást.
köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 26. 11:58
1/9 anonim válasza:
Spotolsz vagy fizikai munkanal de akar egy eros tusszentesnes is letrehozhat egy bordakozi izom huzodast..nem lehetetlen hogy megrandult egy kicsit az izom ezek az izmok biztositjak a bordak megemeleset es sullyedeset a legzes folyamata alatt probald meg jegelni es vami ibuprofen tartalmu fajdalom es gyulladas csokkentot szedni ill. vami diklofenak tartalmu kencevel kend egy probat meger:DRemelem segitettem
2010. ápr. 26. 12:19
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.:))Ja és nyomásra pedig nem fáj ez mitől lehet?És a gyerekklinikán az orvos azt hitte hogy szimulálok.Miért?nem gyakori dolog ez?
2010. ápr. 26. 12:23
3/9 A kérdező kommentje:
ja és sporltolók és meccsen eltaláltáka bordámat
lehet ettől is?elöször attol féltünk h megrepedt,mert nem tudtam futni,és menni is nagyon nehezen,és egyre rosszabb..
2010. ápr. 26. 12:24
4/9 anonim válasza:
"ja és sporltolók és meccsen eltaláltáka bordámat
lehet ettől is?elöször attol féltünk h megrepedt,mert nem tudtam futni,és menni is nagyon nehezen,és egyre rosszabb.."
ez így kissé más felállás - röntgen volt? mondtad a dokinak is ezt?
2010. ápr. 26. 12:30
5/9 anonim válasza:
Ha megrepedt volna akkor nyomasra fajna...ha eltort volna akkor megjobban ehhehh eltalaltak akkor is lehetseges a huzodas de ha nem mulna akkor javasolnam hogy nezesd meg vami orvossal ill. probald ki a biofrezee nevu kencet:D
2010. ápr. 26. 12:33
6/9 anonim válasza:
Vagy esetlegmegserult a mellhartya nem tom....:(
2010. ápr. 26. 12:44
7/9 A kérdező kommentje:
orvosnak mondtam hogy mi a panasz :D elkezte a sebészeten nyomkodnia hasam és a bordáim körül nem éreztem h fája csak egyszer egy nagyon kicsit,szoltam is neki,de mondta h ez nem vészes és hasi uh-ra elküldött,de kétségbe vagyok esve,mert próbajátékra is mennék ,de nemtudok semmit csinálni leülni is nagyon lassan menni és elég lassan megyek mert fáj közbe.Hasi UH=negatív de kép képen is nézett vmia doki kiis nagyitotta és furcsán nézett :D
2010. ápr. 26. 12:47
8/9 anonim válasza:
Ezert jarok csak maganrendelesre...esetleg egy sportorvossal nezesd meg azok lehet robb figyelmet szentelnek majd rad..jobbulast a biofriz meg jo cuccos en is azt hasznalom fajdalomra:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!