Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért karikásak a szemeim ha...

Miért karikásak a szemeim ha napi 9-10 órát alszok?

Figyelt kérdés

Mindenki megjegyzést tesz,hogy miért nem pihenem ki magam, azért karikásak a szemeim.

Pedig alszom eleget és nem érzek magamon semmi egészségügyi problémát.

Mitől lehet?

2016. okt. 6. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Iszol elegendő folyadékot?

Nem ülsz túl sokat a monitor előtt?

Nincs valamilyen lelki problémád?

Nem stresszelsz túl sokat?

Nem lehet, hogy valamilyen hormonális változás van a szervezetedben?

Bármelyik probléma okozhat karikás szemeket

2016. okt. 6. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Stresszes típus vagyok, ez valóban lehet probléma.

Másfél liter vizet iszom naponta, azt elégnek érzem.

Gép előtt dolgozom, így azt nem tudom kikerülni :(

2016. okt. 6. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Az 1.5 liter nem elég,még ha annak is érzed. A stressz fokozhatja a sze alatti karikákat,de lehet,hogy egyszerűen ilyen vagy. Vékony a bőr a szemed körül és attól van ez.
2016. okt. 6. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ismertem olyanokat, akiknek ugyancsak nagyon karikás a szemük. :( Valószínű stressztől van neked. Van erre krém is egyébként, nézz utána. :)

1,5 liter nem elég... Miért ne lenne? A nagyim is, én is, nem bírunk inni. Én ha megpróbálok sokat, mikor semmi szükségem rá, vagy kipisilem az egészet, vagy rosszabb esetben hasmenésem lesz. Mindenki más, van, aki bírja a sok folyadékot, más nem. Azontúl táplálkozással is beviszel valamennyit. Azzal együtt meg tuti megvan a napi 2 liter. :)

2016. okt. 6. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne ... Mert.Ahhoz,hogy a vese megfeleően tudja kiszűrni a méreganyagokat napi 2-2,5 liter. Normális étkezés mellett napi kb 1.5 l víz ivása elegendő is,de ahhoz fogyasztani kell olyan táplálékokat,amik bőven tartalmaznak vizet. Egyébként meg még jó,hogy kipisiled. A napi bevitt és ürített folyadék mennyisége normál esetben egyensúlyban van.
2016. okt. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!