Mitől karikásak a szemeim?
Napi 2-2.5 vizet iszom, sok gyümölcsöt fogyasztok, rendszeresen mozgok, napi 8-9 órát alszok. Kétségbe vagyok esve, hogy mindent megteszek,amit csak tudok, de semmi változás, ugyanolyan sötét, és emiatt emberek közé sem merek menni :(. Krémeket is próbáltam, azok se fedik el rendesen. Lassan kezdem már feladni, hogy soha nem fog elmúlni. Amire gondolni tudok az, hogy napi 7-8 órát ülök a monitor előtt, de a munkámból kifolyólag ezen nem tudok változtatni. És eléggé stresszes típus is vagyok, lehet hogy ez a kettő együtt lehet a probléma?
Minden egyes választ köszönök.
A kiskori képeimen is látszódnak halvány karikák, de létezik az, hogy örökké ilyen marad, akármit is teszek ellene? :\
Nem tudok semmilyen komoly betegségemről,a vérnyomásom magas néha, de csak a dokinál, a stressz miatt.
Értem, akkor lehet jobb ha elfogadom, hogy ilyen marad.
:(
Viszont van vesebeteg a családban, lehet hogy rám férne egy kivizsgálás ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!