Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 37,8 fok az már láznak mondhat...

37,8 fok az már láznak mondható? Kezelési módszerek? :S

Figyelt kérdés

Már két napja 37-38 fok között van a hőmérsékletem, és nagyon rosszul érzem magam. Úgy érzem ég az egész arcom és a füleim pedig be vannak dugulva...:S Nem kapok levegőt az orromon és fáj a fejem, vagyis.. a homlokom nyom (tehát szerintem homloküreg gyulladás..:S). Eddig még nemvoltam orvosnál, úgy gonoltam a lázcsillapító gyógyszerek segítenek, de hát nagyon nem. Holnap elfogok menni, de addig is ma estére mit tudnák csinálni, hogy jobban érezzem magam?

És este segít az orcsepp, hogy alvás közben az orromon tudjak levegőt venni? (tehát egész éjszakára..)

2010. ápr. 24. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez még csak hőemelkedésnek számít.Orrcsepp mindenképpen szóba jöhet.Algoflex,Norofen ,Rubofen,jó fájdalom csillapítónak,ettől izzadni is fogsz.Bő folyadék bevitel nagyon fontos!
2010. ápr. 24. 21:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Eddig Algoflexet szedtem.. de nemsok hatás. Megnézem van-e itthon a többiből! És akkor hozok fel 2 liter vizet ^^ =D

2010. ápr. 24. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
a lázat nem kell kezelni, nem betegség, hanem a szervezet jelzése, hogy beteg vagy - amit kezelni kell az a betegség, ami a lázat kiváltja - ahelyett, hogy magad próbálod diagnosztizálni, menj orvoshoz - addig is mézes, citromos tea, lázcsillapítás, orrcsepp
2010. ápr. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!