Elmúlhat ez, vagy vannak rá módszerek?
Velem is pont ez van...
Hát valamennyire ki lehet nőni, de még mindig nem tökéletes nálam.
Nekem azt mondták, hogy akkor fogom tökéletesen kinőni ha majd elkezdek vezetni, mert annyi mindenre kell figyelned, hogy nincs időd rosszul lenni... Hát meglátjuk, ha minden igaz lassan elkezdhetek vezetni tanulni, szóval.. Reménykedek, és félek nagyon...:D
Amúgy vonaton/metrón/villamoson tényleg jobb a helyzet, hátrafelé sose ülj, és próbálj meg nem olvasni a buszon, vagy oldalra kifelé nézni sem ajánlatos.
Előre nézz mindig, próbálj a busz elejében helyet foglalni és az utat nézni előre.
Még van homeopátiás gyógyszer is utazási betegségre, én nem próbáltam és nem is igazán viszek benne, de ki tudja. Lehet pont az fog beválni.
Köszönöm, hát most kicsit megnyugodtam, hogy vonaton valószínű, hogy végképp nem leszek rosszul .
És, hát igen én is úgytudom, hogy vezetés közben nem vagy rosszul, de remélem kinövöm és anélkül velszálhatok akármire, hogy nem kell félnem attól, hogy rosszul leszek.
Köszi mégegyszer a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!