Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért megy a hasam a tejtől?

Miért megy a hasam a tejtől?

Figyelt kérdés
kb egy éve kezdődött ez.Süti vagy joghurt vagy tejföltől semmi bajom sincs de tejet vagy kávét vagy kakaót már egyáltalán nem tudok inni hasmenés nélkül.Ma ittam egy kis tejet és iszonyúan megfájdult a hasam.Miért van ez?
2016. szept. 14. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy véletlenul laktozerzekeny?
2016. szept. 14. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb csúnya tüneteket tud produkálni a laktózérzékenység. Ritkán igyál tejet, és akkor talán megihatod. Ha akkor is meghajt, akkor felejtős.
2016. szept. 14. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
ritkán iszok eleve.de nem tudtam róla hogy laktóz érzékeny vagyok.Most menjek orvoshoz vagy mi a teendő?
2016. szept. 14. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy doboz laktózmentes tejet, azt idd, ha még mindig van, menj el orvoshoz☺de szerintem a tejes be fog válni
2016. szept. 14. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!megpróbálom akkor!
2016. szept. 14. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsit drágább, de ha ez van, szerintem megéri
2016. szept. 14. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is próbálj laktózmentes tejet, illetve van egy gyógyszer a Millandjoy, ami mellett néha ehetsz tejes dolgokat, sütiket is.
2016. szept. 15. 09:07
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2016. szept. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!