Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mást is átvert ez a cég?...

Mást is átvert ez a cég? Natural pharmaceuticals sp. Zoo?

Figyelt kérdés

Felhívják a nyugdíjasokat és rábeszélik egy éves(!!!) adag kapszulára!Havonta kell törleszteni 3600Ft-tal.

Hogyan lehet felbontani a szóban kötött egyeszséget?

2016. szept. 14. 16:14
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

FlexiMed tablettát rendeltünk tőlük. 90 DB-os kiszerelést. 1-1.5 hónap alatt a képen látható lett a kinézete. Szerintem senki nem akarná ezeket a tablettákat önszántából bevenni. Ilyen gyógyszert még nem láttam, ami ennyire groteszkül néz ki mint ez egy hónap után. Senkinek nem ajánlom ezt a céget.

[link]

2023. júl. 14. 20:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Az OGYEI nem engedélyezte. Patikában nem kapható. Küldik mindegy mi van. Szüleimet verték át. 20-30 ezer Ft értékű csomagot küldenek, pedig nem rendeltek. Anyám átveszi és kifizeti, mert azt hiszi, hogy egy másik rendelése jött ki. Kibontja és egy rakás olyan kapszula van benne, amivel tele a polc. Osztogatja nekem, de én semmit nem veszek be, ami nem Patikában vásárolt. Le kell őket állítani valahogy.
2023. aug. 18. 05:50
 23/23 anonim válasza:
Szüleim is rendeltek,van meg 1 egész dobozzal. Mind ketten betegápoló intézetben vannak,sajnos onnan már nem jönnek ki,otthonba kerülnek egyszerre. Jön a felszólítás,h fizessenek. Nekem semmi kedvem,na meg pénzem sincs kifizetni,elég a havi ellétasukat és a ház rezsijét fizetnem. Tudnak valamit tenni?
2023. aug. 23. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!