Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mást is átvert ez a cég?...

Mást is átvert ez a cég? Natural pharmaceuticals sp. Zoo?

Figyelt kérdés

Felhívják a nyugdíjasokat és rábeszélik egy éves(!!!) adag kapszulára!Havonta kell törleszteni 3600Ft-tal.

Hogyan lehet felbontani a szóban kötött egyeszséget?

2016. szept. 14. 16:14
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

A 10-es hozzászólást írtam én, és hogy ne csak a levegőbe beszéljek, Itt van két link is:

[link]

[link]

2021. szept. 23. 11:26
 12/23 anonim válasza:

A 10-es, 11-es hozzászólást írtam én

Nem tudom, hogy mit pofázik össze vissza a NLC, hogy ez valami norvég cég lenne. Hisz a vásárlási oldalon egyértelműen le vannak írva a cég adatai. Többek közt ez is: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.,

Domaniewska 28, 02-672 Varsó

2021. szept. 23. 11:55
 13/23 Khylen válasza:

Sziasztok!

A 10-es válaszoló megerősíteném ebben, mivel a csomagolásban van egy számla, amiben van egy meg rendelési kupon, ami éves előfizetésről szól, ezért nem kell visszaküldeni, így esélytelen, hogy előfizetésbe kerülj (szerintem).

2021. nov. 10. 19:53
 14/23 Khylen válasza:
válaszolót* egy rendelési kupon*
2021. nov. 10. 19:54
 15/23 Neliah669 válasza:
Egy évnyi Omega 3 kapszulát küldenek. Amit 12 havi részletben fizetsz ki. Mi ebben a becsapás? Ha bemész a boltba, akkor 3000ft körül van egy havi omega 3...
2022. jan. 26. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha valaki megrendeli az 1 éves vitamin készletet, ingyen kiviszi neki a postás, a csomagban egy csekkel, amit aztán havonta be kell fizetni.

A rendeléskor az apró betűs részben le van írva, hogy a vásárló hozzá járul ahhoz, hogy adatait 3. Félnek az Intrum Justicia követeléskezelő részének átadják. Természetesen maga az Intrum csak akkor lép a képbe, ha a vásárló nem hajlandó kifizetni a kapott 1 évre elegendő vitamint.

Ha valaki rendel 1 hónapos adagot ingyen, és nem mondja le, annak automatikusan postázzák a 2. Adagot ami már fizetési kötelezettséggel jár.

Még ekkor is 14 napja van a vevőnek elállni, egy elálláai nyilatkozattal, valamint a bontatlan termékkel, amit vissza küld nekik.

2022. febr. 22. 11:02
 17/23 anonim válasza:
Sajnos, attól tartok ez nem egy korrekt oldal. Én is beleestem, a rendelés pillanatában felmerült a gyanú, le is mondtam a rendelést a következő percben, de erre semmi reagálás nem történt. Meg az is feltűnt, hogy sok a letörlőt hozzászólás egyes posztok alá. És találtam egy lelkes vásárló kamú Fb. profillal. Nekem ennyi elég is.
2022. júl. 15. 13:11
 18/23 anonim válasza:
Én is beleestem a csapdába. Tavaly rendeltem tőlük vitaminokat.Be is fizettem a 12x3990 ft-ot.Örültem, hogy vége lett.Most jött egy újabb csomag, holott nem rendeltem semmit. Könnyelműen átvettem, mert azt hittem valami promóciós termékminta. Kibontottam, és ott lapultak a csekkek 3 doboz, egy C-vitamin, és 2 doboz Fleximed mellett.Még a tavalyi se fogyott el.Írtam nekik, hogy mi ez, hiszen nem rendeltem semmit. Szerintük az első adag után írásban le kellett volna mondani, hogy nem kérek többet.De csak egyszer rendeltem egy éves adagot.Ha nem mondom le, életem végéig küldik? Szerintem az lett volna a korrekt, ha megkérdezik, hogy rendelek-e még egy éves adagot.Ez így egy lehúzás csupán. Erre mondják, hogy ügyes. Visszaküldhetném a saját költségemen, de már kibontottam a csomagot, hogy lássam mi van benne.A kapszulás dobozokat nem nyitottam ki. Azt írják, hogy csak bontatlan csomagot lehet visszaküldeni..Vagy így is visszaküldhetem? Hiszen látnom kellett, hogy mi van a dobozban.Tanulság, legközelebb át se veszem a futártól!Eső után köpönyeg..Nem vitatom, hogy jó a készitmény, de az erőszakos, lehúzós taktika nagyon ellenszenves..
2022. aug. 9. 17:29
 19/23 tomori válasza:
Nos ! A második éves adagot,amit nem rendeltem meg,én sem vettem át a futártól, amikor meghallottam,hogy ki a feladó!Mondtam a futárnak,hogy "Nem látott,nem talált!"Vigye vissza a feladónak,hogy a címzettet nem találta!Erre föl két hónapra rá kapom a felszúlítást,hogy elfelejtettem befizetni a 2990.-t.Először azt hittem az előző rendelésből talán elkallódott egy csekk.De nem,jött a lista,hogy 10x 2990 tartozás!Persze eszem ágában sincs befizetni,mivel nem rendeltem,és nem vettem át!Mondtam keressék a futár szolgálatnál!Mit tudnak tenni?
2022. szept. 30. 15:15
 20/23 anonim válasza:

Nincs fent a bejelentett étrend-kiegészítők listájan. A nyugdíjasoknak küldött levelekben ugyanakkor úgy tüntetik fel, mintha Magyarországon regisztrált készítmény lenne, még számot is közölnek, de nem találtam meg a letölthető listában.

[link]

2023. jún. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!