Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mást is átvert ez a cég?...

Mást is átvert ez a cég? Natural pharmaceuticals sp. Zoo?

Figyelt kérdés

Felhívják a nyugdíjasokat és rábeszélik egy éves(!!!) adag kapszulára!Havonta kell törleszteni 3600Ft-tal.

Hogyan lehet felbontani a szóban kötött egyeszséget?

2016. szept. 14. 16:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha megérkezik a kis levélküldemény, amiben a kapszulák és valószínűleg a csekk is benne van, ne vegyétek át! Rá kell írni, hogy "nem fogadom el" és visszamegy a feladóhoz aztán csináljanak vele, amit akarnak. Szóban kötött szerződés, szóval nem hajthatják be rajtad a pénzt meg semmit, nem vagy köteles elfogadni.
2016. szept. 14. 16:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszitek át, visszakülditek. Bár jogilag a szóbeli szerződések is érvényesek, de nem fog az ilyen cég keménykedni.
2016. szept. 14. 16:32
 3/23 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nagyapám átvette és ennek már két hónapja.Most leesett lábról és ideadta a csekkeket,hogy adjam fel,akkor kérdeztem rá,hig
2016. szept. 14. 16:59
 4/23 A kérdező kommentje:

*hogy mi ez.

(bocs,telefonról írok)

2016. szept. 14. 17:00
 5/23 homo ludensz ***** válasza:
100%

Két hónap hosszú idő de ha egyszerűen nem adjátok fel a pénzt akkor kihez s mihez fordul ez Natural akármi? Bírósághoz? Vannak illetékes fórumok akik már a megszigorított törvényekkel felvértezve állnak ki a nyugdíjas,idős emberek "meggyőzői" ellen.

Az árubemutatók,az ingyenes egészségi állapot felmérők és a telefonon csodabogyókat rábeszélők mind egy tőről fakadnak. Csak a módszer változik. Magam is nyugdíjas vagyok és hetente kapok hasonló témában telefont de hála Istennek 73 évesen túldumálom a sok ingyenélőt.

2016. szept. 15. 10:14
 6/23 A kérdező kommentje:

A papíron az áll,hogy az INTRUM JUSTITIA fogja behajtani a pénzt.

Felháborító,hogy így behúzzák az idős beteg embereket!

2016. szept. 15. 18:38
 7/23 homo ludensz ***** válasza:
100%
Havonta küldik a kapszulákat vagy egyszerre odaadták egy évre az egészet? Ha havonta küldik akkor vissza a feladónak,ha odaadták egy évre becsomagolni és visszaküldeni AJÁNLVA hogy hogy nyoma legyen. Egyék meg ők ebédre elosztva amennyien ott kuporognak a telefonkönyvet böngészve. Van rá egy fogadásom hogy a Központi Nyilvántartóból veszik ki az adatokat. Különben honnét tudnák hogy én vagy a nagyapád nyugdíjas és otthon van napközben és mint a mellékelt ábra mutatja meggyőzhető.
2016. szept. 15. 20:45
 8/23 A kérdező kommentje:

Két doboz egy éves adag,360 db-os.

Az egyik fel van bontva,azt már nem küldhetem vissza,de a másik még bontatlan.20 ezer ft!!! megáll az eszem!

2016. szept. 16. 17:07
 9/23 Baukál Gábor válasza:
A válaszboritékba tedd a választ, hogy nem kivánod az éves küldeményt, vagy a további szállítmányt. A csekket fizesd be 14 napon belül!
2021. júl. 16. 10:31
 10/23 anonim válasza:

Nem is értem, hogy miről beszéltek!

Az itteni hozzászólásokat olvasva, először az jutott az eszembe, hogy talán a konkurencia terjeszti ezt a hazugságot.

Hiszen nekem egész más tapasztalatom volt.

.

Egy évre elegendő D vitamint hirdettek a a neten a készlet erejéig, ahol csak a szállítás költségét kellett kifizetni.

Megrendeltem és egy hét múlva átvettem a postástól, a szállítás költségét pedig kifizettem.

2021. szept. 23. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!