Mást is átvert ez a cég? Natural pharmaceuticals sp. Zoo?
Felhívják a nyugdíjasokat és rábeszélik egy éves(!!!) adag kapszulára!Havonta kell törleszteni 3600Ft-tal.
Hogyan lehet felbontani a szóban kötött egyeszséget?
*hogy mi ez.
(bocs,telefonról írok)
Két hónap hosszú idő de ha egyszerűen nem adjátok fel a pénzt akkor kihez s mihez fordul ez Natural akármi? Bírósághoz? Vannak illetékes fórumok akik már a megszigorított törvényekkel felvértezve állnak ki a nyugdíjas,idős emberek "meggyőzői" ellen.
Az árubemutatók,az ingyenes egészségi állapot felmérők és a telefonon csodabogyókat rábeszélők mind egy tőről fakadnak. Csak a módszer változik. Magam is nyugdíjas vagyok és hetente kapok hasonló témában telefont de hála Istennek 73 évesen túldumálom a sok ingyenélőt.
A papíron az áll,hogy az INTRUM JUSTITIA fogja behajtani a pénzt.
Felháborító,hogy így behúzzák az idős beteg embereket!
Két doboz egy éves adag,360 db-os.
Az egyik fel van bontva,azt már nem küldhetem vissza,de a másik még bontatlan.20 ezer ft!!! megáll az eszem!
Nem is értem, hogy miről beszéltek!
Az itteni hozzászólásokat olvasva, először az jutott az eszembe, hogy talán a konkurencia terjeszti ezt a hazugságot.
Hiszen nekem egész más tapasztalatom volt.
.
Egy évre elegendő D vitamint hirdettek a a neten a készlet erejéig, ahol csak a szállítás költségét kellett kifizetni.
Megrendeltem és egy hét múlva átvettem a postástól, a szállítás költségét pedig kifizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!