Freqvence kérdése:
Szorongás lehet? Esetleg valamilyen más betegség? 19/F
Figyelt kérdés
Lényegébe véve májusban jelent meg az első tünetem:kellemetlen nyomásérzés a mellkasban. Enyhe alvásprobléma jelentkezett ezután, bár mindig is nehezen aludtam el, azóta romlott a helyzet. Tüneteim nem múltak el, mostanra már a mellkasi nyomás eltünt, azonban napi szinten szédülök, volt hogy 3 hétig megállás nélkül,voltak tünetmentes napjaim is.Természetesen már rengeteg orvosi vizsgálaton mentem keresztül: EKG,terheléses EKG,teljes vérkép,fül-orr-gégészet,audiográfia,neurológus,koponya MRI - minden vizsgálat negatív. Sokan mondták hogy lehetséges hogy pszichés eredetű mivel rengeteget rágom magam ezen. Szociális életet èlek,sok barátom van akikkel sok időt töltök( a tünetek megjelenése óta kevesebbet ). Ezek a tünetek tönkre teszik az életem: nem merek megeröltető mozgást végezni( májusban abbahagytam a kondizást), félek alkoholt fogyasztani, félek elmenni buliba. Egyszerűen visszahúz a régi megszokott életmódomtól. A kérdésem az lenne, hogy pszichés megbetegedés valóban okozhat ilyen tüneteket?( szédülés,gyengeségétzet,olykor halálfélelem mikor hirtelen üt ki egy-egy tünet) Kérek szépen mindenkit aki jártas a témában és tud véleményt vagy tanácsot adni az tegye meg, nagyon sokat jelentene számomra!#betegség #egészség #szédülés #lélek #szorongás #halálfélelem #aggodalom #rettegés #psziché #gyengeségérzés
2016. szept. 2. 02:43
11/11 clemie12 válasza:
Szia!
Írtam neked privátban, szeretnék én is erről beszélni veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!