Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valamilyen betegség kezdődő...

Valamilyen betegség kezdődő tünetei lehetnek a következők?

Figyelt kérdés

Ételalergia uj ételek miatt. Eddig a legolcsóbb ételeken éltem. tesco párizsi (400 Ft/kg), hasonló virsli, szalonna, tesco kechum majonés (130 Ft egy fél literes flakon) , tesco zsemle (14 Ft/db), tesco kenyér (149 Ft/kg), 890 Ft/kg áru kolbász, tesco margarin (149 Ft/fél kiló) stb.

Mostanában elkezdtek kinálni minőségi termékekkel. Magvas pékárú. Spéci kenyérre kenhető krémek dus összetételel. Igazi olaj. (nem a tescos 399 Ft/liter áru olaj).

És midez vega étrend, nemhogy hus de még tojás, tejtermék se.

És rendre előjön egyfajta alergiás bőr reakció, viszketegség, kiutés, szinte tűskés leszek, ami fél óra után megszünik.

Az a gyanum ez nem sima allergia hanem az anyagcsere felborulásának is a jele, mert elkezdtem hizzni. (Világ életemben karcsu voltam, már már betegesen sovány de orvosilag még nem értem el a beteges szintet.)

Ellenben most lassan nő a pocakom, de elgondolkoztam, vajon elég e ha csak odafigyelek, ne egyek ilyen spéci ételeket és fogyókurázom, vagy elgondolkozzak e ezek nem e valami betegség kezdődő tunete s nem inkább a háziorvoshoz kellene e menni ilyen tünetekkel.

A fura, rendszeresen jóllakottnak érzem magam, most is pedig ma még semmit se ettem. (csak 3 kávét... ittam:()

Azonban annak ellenére hogy jól lakottnak érzem magam nagyon kívánom az ételt és jóízűen eszek is. Simán befalok egy nagy adag lecsót, zsírosan, borsosan sóval. Semmi bajom nincs tőle leszámítva hogy egy órán át azt érzem majd szét pukkadok. De már csak kb 2-3 naponta egyszer engedem meg magamnak hogy teleegyem magamat a többi alkalomnál keveset eszem (1 zsemléből álló szendvics, korábbi adagom felének megfelelő mákosguba, gyümölcs, s naponta összesen kétszer eszem. ( s csak kb. minden hatodik alkalommal eszem jóllakásig.

Fura mód minden étkezést, a keveset is telt érzés követ.

Szóval van valami tanács? Esetleg másképp fogyókúrázzak?

Vagy ezekkel a tünetekkel irány a háziorvos?

Mi a véleményetek?

2013. okt. 11. 12:33
 1/1 A kérdező kommentje:
Most pl. ettem egy almát és úgy érzem mintha kicsit megnyomta volna a gyomrom. nem nagyon, alig zavaró csak egy kicsit. De normális ezt érezni egyetlen egy almától kora délután úgy hogy aznap még semmi mást nem ettem?
2013. okt. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!