Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A tüszős mandulagyulladás...

A tüszős mandulagyulladás mennyi idő alatt múlik el? Napi 2 antibiotikum + probiotikimot szedek,2 napig lázas voltam (40 fok), most már nem vagyok, de a torkom szörnyen fáj.

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, pont iskola előtt kaptam ezt a tuszos mandulagyulladást, még sosem volt hasonló. Aludni is nagyon nehezen tudok, teljesen ki fogok fáradni mire kezdődik a suli, pedig olyan pihent voltam és jól akartam indítani az új évet. Mit tegyek?

Köszi a válaszokat

2016. aug. 21. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Egy hét. Antibiotikummal
2016. aug. 21. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Két hét.
2016. aug. 21. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Ha stresszeled magad, lassabban megy a gyógyulás. Légy türelmes. Ha eddig sikerült jól kipihenned magad, akkor nyugi, mindig rendben lesz az iskolakezdéssel. Ha az első héten még nem is mehetsz esetleg, vagy nem leszel százas, az se nagy baj, akkor még úgyse történik sokminden.
2016. aug. 21. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
pár nap alatt főleg ha jó antibiotikumot is szedsz pl: kinolont
2016. aug. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!