A tüszős mandulagyulladás antibiotikum és c vitamin szedésével hány nap alatt gyógyul meg? És kb. hány nap amire enyhül?
szia!
Én másfél év alatt beszedtem 3 fajta antibiotikumot, de még mindig köhögök néha, és bepirosodik a mandulám. Azóta sem gyógyult meg.
Amúgy, ha vírusos eredetű a gyulladás, akkor nem is hat rá az antibiotikum.
Az antibiotikum mellé mindig!!! kötelező probiotikumot szedni, mert az antibiotikum kiöli a hasznos bélbaktériumokat. Ha valaki nem teszi ezt meg, akkor ne csodálkozzon, ha mindig visszatérnek a problémái, mert a legyengült immunrendszer nincs mitől felépüljön, ugyanis a bélrendszer egészségén is múlik az, hogy valaki mennyire ellenálló.
Az sem mindegy hogy mennyi C-vitamint szedsz, ilyen esetben a 100mg nem elég, minimum 1000-2000mg, vagy még több legyen a napi adagod. Ez szépen leviszi a gyulladást, és én még javasolnék A-vitamint 5000NE adagban per nap. Ez pedig a torok nyálkahártyáját óvja meg, és így a fájdalmad is elmúlik.
Ilyenkor, mikor fáj a torkod, ne igyál tejet, és cukros italokat, ételeket. Ha ezeket betartod, 2-3 nap és rendbejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!