Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hetek óta fáj a derekam....

Hetek óta fáj a derekam. Leginkább akkor, ha fekszem. Csak erős fájdalomcsillapítók hatnak valamennyit. Ülni már kicsit könnyebb, ha menni kell akkor fáj a legkevésbé, de akkor is érzem a nyomást a derekamban. Volt már valakinek hasonló gondja?

Figyelt kérdés
Vesefájdalomra gyanakodtam, voltam az urológián, megnézték ultrahangon, de semmi nem indokolja a fájdalmat. Kaptam labor beutalót, még nem tudtam elmenni. Az orvos szerint gerinc eredetű a problémám.
2016. aug. 19. 16:41
1 2 3
 21/21 Kivancsifancsi9 válasza:
Hali! Láttam, hogy eltelt pár év amióta írtál, szeretném megkérdezni, hogy meglett-e az oka a hatfajasodnak? Jelenleg én is ezzel élek, hogy éjjel felébredek annyira fáj a derekam, de nappal egész nap aktív vagyok s akkor minden ok.
2019. dec. 4. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!