Az extrasystole milyen, folyamatos? Es ha van extrasystole akkor az ekg kimutatja?
Figyelt kérdés
Voltam tobbszor is ekgkon,de minden jo es extrasystolet se mutatott,de en ugy erzem mintha nekem volnanak vagy lehet csak ugy erzem de nincs is,akar sport kozbe is ilyen van ?2016. aug. 10. 15:48
11/18 anonim válasza:
De most mi a f"sz bajod van neked? Extrasystoléd van (ami az emberek nagy %-ának van), értjük, az orvos is tudja, miért akarod, hogy kimutassa az EKG?
12/18 anonim válasza:
Inkább pszichológussal vizsgáltasd magad, mert agyilag van bajod.
13/18 A kérdező kommentje:
Az orvosok nem mondták,hogy extrasystolém van,de az veszélyes nem? Es a barátaimnak miért nincs?
2016. aug. 11. 15:01
14/18 A kérdező kommentje:
Es pszichésen lehet-e érezni?
2016. aug. 11. 15:17
15/18 anonim válasza:
tudod mit lehet érezni?
hogy bal oldalt már témaként ajánlja a betegséged.
Meddig tart még a szenvedésed?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek,amugy szivultrahang utan tobbet nem kerdezoskodok es nem vizsgaltatom magam
2016. aug. 11. 15:30
17/18 anonim válasza:
Nem veszélyes dolog, millió embernek van, ahogy nekem is már vagy 5 éve és még élek. A szívultahangon se fogják ám látni, hogy neked extrád van, ha akkor éppen nem lesz. De ott is azt fogják mondani, hogy semmi bajod, de te úgyse fogod elhinni. Ha nem foglalkoznál ennyit magaddal nem is lenne ennyi extra ütésed.
18/18 A kérdező kommentje:
de az extrasystolénál allítólag duplát dobban előre a szív de én még ilyent nem éreztem,ugyhogy lehet nincs is csak pszichés vagy nem tudom és azért megyek szívultrahangra,mert kezdődik az edzés és a biztonság kedvéért csináltatom
2016. aug. 11. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!