Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 15 evesen extrasystolem van,...

15 evesen extrasystolem van, miert?

Figyelt kérdés
Meg csak 15 vagyok es mar reg ota erzem kb 2 eve,hogy vannak extrasystolejaim,voltam ekgkon de azt mondtak a szivemmel nincs baj es a haziorvosom azt mondta ha van neha extrasystolem az termeszetes de nekem rosszul esik ha van, jon egy olyan erzes,hogy mi tha egy picit a levego kimenne belolem es olyant dobban,hogy a hasamba erzem,sportolok is es ott is volt,baj van? Vagy lehet barmi baj is belole? Mas fiatalnak miert nincs akarhany baratom megkerdem van-e ilyen mindegyik azt mondja nincs,miert csak nekem? Felek,hogy ez nem termeszetes,rossz nagyon,mikor fog elmulni?

2016. aug. 8. 01:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Pl ha tul sok zoldseget eszel, amiben sok a kalium, attol azthiszem lehet hasonlo, tehat sot kell enni ra. Vagy ha keveset iszol, esetleg a serkento szerek hatasara lehet meg olyen.
2016. aug. 8. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
De ha az orvosod azt mondja nincs baj, akkor vszinu tenyleg nincs, lehet hogy csak psziches.
2016. aug. 8. 07:56
 3/8 A kérdező kommentje:
De pazichesen hogy lehet ezt erezni? Tegnap is fekszek az agyba el vagyok foglalva jott egy olyan erzes mintha 1-2 masodpercig nem kapnek levegot aztan a hasamba egy dobbanas erzes oda tettem a kezem a szivemhez dobogott normalisan s aztan felgyorsult mert megijedtem
2016. aug. 8. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy légzési aritmia. Ez annyit jelent, hogy a légzésed hatással van a mellkasi nyomásra, ami mindenkinél van, ha úgy lélegzel. Ha nyugodtan lélegzel lassul a szívverés, ha kapkodva, akkor gyorsul. Gondolom(mármint hogy ez mindenkivel így van) és mivel túlzottan figyeled, ezért ezt betegségnek érzékeled valójában pedig egészséges a szíved.
2016. aug. 8. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szóval ne foglalkozz azzal, hogyan ver a szíved..
2016. aug. 8. 13:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom eleinte annak hittem extrasystole a legzesi aritmianak mert belegzesnel gyorsul kilegzesnel marad egy kis szunet es dobban egyet es akkor lassul s akkor megint gyorsul,tobben is irtak legzesi aritmia de amit a tegnap ereztem az magatol jott es nem tudom mi volt aza dobbanas a hasamba rossz volt
2016. aug. 8. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Vagy idegektol? Mert nem reg kaptam gyogyszert hogy emyhitse a tuneteim meg stb valerianicot vagy mit de nem szedem mert nem akarok gyogyszert szedni hogy nyugtatozzam magam csak azert hogy jol erezzem magam
2016. aug. 9. 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs psziches vagy nem psziches,de ha psziches miert erzem sportkozbe is neha, de ha extrasystole volna akkor elotte miert nem ereztem meg a dupla dobbanast sok a kerdes de most nem tudom mi lehet az
2016. aug. 10. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!