Rákos daganat korai szakaszban, ha nem igényel kezelést, akkor az gyógyultnak tekinthető? Vannak itt olyanok akik kora szakaszban voltak, és azóta hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 18:13
1/4 anonim válasza:
A daganatnak két formája létezik: a jó indulatú, ami nem igényel kezelést. (megfigyelést, ellenőrzést igen.)
Rosszindulatú: rákos (tumoros) daganat. Ez viszont minden esetben kezelést igényel. Műtét, kemoterápia, sugárkezelés, vagy ezek variációja.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy kemó és sugàr nem kellett.Nekem nagyműtétem volt,nőgyógyàszai,kezelést nem kaptam.
2016. aug. 5. 19:42
3/4 anonim válasza:
Korai szakaszban voltam (szintén nőgyógyászati), de én kaptam 6 kemoterápiás kezelést, mivel a petefészken volt.
Ennek 7 éve..
Több barátnőmnek volt nagy műtétje, köszönik, jól vannak,ők nem kaptak semmiféle kezelést.
5 év után a daganatos beteget (hivatalosan is) gyógyultnak nyilvánítják.
Nyugodj meg, ha nem kellett a műtét után egyéb kezelés, akkor nincs semmi gond. Szövettan alapján döntik el,van-e szükség kemóra, sugárra.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)Méhtestrákom volt,1/a stádiummal.novemberben lesz 2 éve,remélem tényleg ennyi volt:)
2016. aug. 6. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!