Lehet, hogy daganat?
Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok ijedve. Tegnapelőtt kezdődött, hogy nagyon felpuffadtam, nagyon feszített a hasam, emiatt a hátam is majd be szakadt, hányingerem volt, és kajára nem tudtam gondolni. Vettem be B6-ot de nem szüntette meg a hányingerem. Másnap reggel sem voltam még jól, vettem be görcsoldót, és ismét egy B6-ot. Ezután jobban lettem, kicsit már enni is tudtam, de jött a hasmenés, először gondoltam most legalább így kitisztulok, de kb.4-5. hasmenésnél észre vettem a széklet mellett, ilyen nyálkás kicsi piros valamiket, megijedtem, hogy vér, megnéztem wc papíron is, de nem tudom mégsem eldönteni. Ma ismét a második wc-nél, olyan pirosas pöttyöt láttam, szerintem vér. Anyukám szerint viszont nem az, de szerintem csak nyugtatni akar. Állandó hasmenés ingerem van, félek nagyon.2016. jan. 15. 14:41
1/3 anonim válasza:
Inkább egy bakteriális fertőzés lehet, de tejfehérje allergia esetén is lehet véres széklet. Menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgáltatni az okát.
2/3 anonim válasza:
A télen szokásos hasmenős vírust kaphattad el.
3/3 A kérdező kommentje:
de az lehet véres is? nem csak simán hasmenés?
2016. jan. 15. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!