Egy éve lakunk uj, jó házunkban. Most került elő a mérleg, kiderült hiztam 10 kg-ot. Ugy érzem itt a világ vége. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 09:10
21/27 anonim válasza:
Na persze. 45 vagyok, családapa és nem hiszek az olyasmikben, hogy 40 fölött pocakot ereszteni "normális", sőt elkerülhetetlen, meg hogy a kilók "elszaladni" szoktak. Csak akkor eszek, ha éhes vagyok, és csak addig, amíg az vagyok, nem amíg a tányéron van, ha korábban kéne, akkor keveset. Nem meglepő módon 22.5 a bmi-m és ehhez semmi extrát nem kell csinálni.
22/27 A kérdező kommentje:
Én meg elhiszem.
2016. szept. 1. 11:24
23/27 anonim válasza:
Akkor így jártál, előre a 140 kilóért!
24/27 A kérdező kommentje:
Tiz centi minusz derékból.... örülünk...
2016. szept. 7. 20:48
25/27 homo ludensz válasza:
Annyiban "házfüggő" hogy megnyugodtál az új házban és minden falat ételt felhasznál a szervezeted mert "ő" még a régi beidegződések szerint működik. Ez nem világvége csak jobb kedvel főzőcskézel s itt ott kóstolgatsz,nassolgatsz amiről egy kis odafigyeléssel elkerülheted.
26/27 A kérdező kommentje:
Teljesen megértettél. De nem hagyom magam. Harcolok. Elkezdtem a GI diétát.
2016. szept. 20. 08:49
27/27 A kérdező kommentje:
Tegnap volt két hónapja, hogy elkezdtem a diétát. Jelentem meg van a tiz kiló minusz. El sem hiszem ! Egész nap boldogság volt. Nem hagyom abba, amig jól érzem magam a diéta közben.
2016. okt. 6. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!