Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez most miert van? Tobbi lent

Ez most miert van? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Reg ota van az,hogy sport utan vagy mozgas utan leultem a szivem ugy vert,hogy ritmusosan s hamar atvaltott lassu dobogasra,panikolok,orvoshoz jartam ekgra azt mondtak semmi bajom csak panikoltam a doktorom adott egy gyogyszert a neve extravalerianic azt mondta az idegeimre van aztan nem tudom,de ugy van,hogy ha azt beveszem akkor kicsit megnyugodok es ha sportolok vagy mozgok es leulok akkor mar nem egybol valt at lassu ritmusra hanem akar hogy lelegzek ritmusosan dobog es akkor aztan lassul de eleinte legzesemre egybol lassult,most nem ertem ez mi,szivemre kaptam volna csak azt mondta idegeimre van? Baj lehet a szivemmel?

2016. júl. 17. 18:52
 1/1 anonim válasza:
Szerintem irány a kardiológus...Ott tuti megtudod ha valami van
2016. júl. 21. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!