Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert erzek hirtelen szivbeute...

Miert erzek hirtelen szivbeuteseket? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
15 eves vagyok,sportolok(focizok) regen is ereztem olyant,hogy hirtelen szivbeuteseim voltak sportkozbe is es nyugalomban is nem figyeltem akkor nagyon oda de aztan egyre tobbszor ereztem elmentem a haziorvoshoz adott beutalot ekgra simara,ott megneztek azt mondtak nincs semmi baja a szivemnek fiatal korba ez termeszetes egy kicsit megnyugodtam aztan volt olyan hogy egyaltalan nem ereztem akkor megint elkezdodott eleg panik beteg lettem megint vissza mentem a haziorvishoz csinaltak megint ekgt simat az ismet rendbe volt vernyomasom mindig rendbe van cainaltak verkepet az is rendbe volt,azt mondta ha igy folytatom,hogy szivbeteg vagyok akkor panikbbeteg leszek,az igaz,hogy ha valamit erzek mindig ugy erzem mintha a szivemtol jonne,de amit szoktam erezni az nagyon ijeszto olyan,hogy hirtelen jon mintha a mellkasom nyomna vagy mintha a szivem akarna 1-2percig meg allni kell kohintsek vagy levego utan kapok s aztan elmulik,attol felek hogy esetleg szivtohamot kapok vagy szivinfarktust de 15 evesen nem hiszem,hogy kapjak de ez a tunet nagyon megijeszt,mitol lehet ez?

2016. máj. 7. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem intézz valahogy egy 24 órás EKG-t, komolyan kell venni az ilyesmit.
2016. máj. 7. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
De azt mondjak a doktorok semmmi bajom sincs,azt mondjak ha igy folytatom panikbeteg leszek
2016. máj. 7. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Most megint felidegesitettem magam...
2016. máj. 7. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Amugy olyant erzek amikor lefekszek es nyomom e mallkasom
2016. máj. 8. 02:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Van amikor olyant is erzem hogy hirtelen mozdulatot teszek s egyet roppan a mellkasom
2016. máj. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!