Baj lehet? Miert jott meg elobb a mensim? (Tobbi lent)
Utolso mensi napjatol 18napra beteg lettem. Normalis ez?
"Utolso mensinel" elkaptam valami bacikat, akkor vettem canesten kombi unot, hal istennek segitett, habar neha neha a viszked. Canesten kombi uno befolyasolhatta hogy ennyivel elobb jott meg?
Gyakran erzem azt, hogy mensi elott utan, barmikor , allhasi fajdalmaim vannak, sokszor faj a petefeszkem, szex is sokszor faj.
Elore is koszonom a valaszokat, :) es kerlek kimeljetek ettol "orvoshoz kene fordulni" dumatol... (Fogok, de elotte tajekozodni akarok, es most beteg vagyok es addig nem tudok elmenni)
Az alhasi és petefészek fájdalom normális,de viszont az,hogy szex után is fáj már nem! Lehet Candida Albicans lappang a szervezetedben,amit a Canesten Combi csak a legelső stádiumbam és a leglightosabb időszakban tud megszüntetni.A párod is kenegesse "ott" magát Canestennel,nehogy ping pong efekt legyen!
(Fura,de a Canesten Combitől nekem is előbb jött meg.)
Koszonom.
Szex utan , elkezdtem verezni, azt hittem h mensi. (Este)
De ma mar nem verzek, semmi folyas se semmi. Ez baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!