Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az idegrendszeremnek van...

Az idegrendszeremnek van koze, hogy hogyan dobogjon a szivem?

Figyelt kérdés
Ugy ertem,hogy ha idegrendszeremmel van egy kis baj akkor maskepp dobog a szivem,hogy ha belelegzek gyorsan dobog es amikor ki marad szunet dobban egyet amit meg is erzek es aztan lassul?de ha szedek gyogyszert az idegemre akkor nem nagyon erzem meg amikor marad szunet es dobban egyet.

2016. júl. 15. 08:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Ugy ertem,hogy ha az idegrendszeremmel kicsi gond van,mert panikos vagyok stb attol erzem-e ahogyan hagy szunetet a szivem legzesre es dobban egyet? De ha szedem a gyogyszert nem nagyon erzem,van koze?
2016. júl. 15. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Van köze az idegrenszernek a szív műkösésének. Mondjuk ha megijedsz szaporábban ver,ha nyugodt vagy vagy éppen alvás közbe lassabban ver a szív.
2016. júl. 15. 08:33
 3/5 A kérdező kommentje:
En ugy ertem az idegrendszeremtol erezhetem ahogy kilelegzem szunet utan dobban es lassul a szivem?
2016. júl. 15. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Először is sztem csak bekèpzeled ezt, deha nem, akkor nagyon sürgősen menj orvoshoz, mert èletveszèlyes állapot.
2016. júl. 15. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:
De voltam ekgn haromszor is es azt mondtak nincs semmi baja a szivemnek
2016. júl. 15. 08:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!