Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hétfőn megyek nyaralni és úgy...

Hétfőn megyek nyaralni és úgy érzem beteg leszek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hétfőn indul a gépem Tenerifére de ma reggel úgy ébredtem hogy kezdek megbetegedni. Tudjátok az a tipikus érzés hogy na most tuti beteg leszek. Kapar a torkom, az arcüregemben is motoszkál valami. Valamint reggel rám jött a köhögés és sárgát köhögtem fel. Szóval 100% hogy lappang bennem valami. A legjobbkor jött most ez. A repülőjegy, a szállás, a biztosítás minden ki van fizetve. Már eurót is váltottunk erre most jött ez. Délelőtt már ittam egy Neo Citran-t de most délután is fogok, meg este is. De tudnátok még tanácsokat adni hogy hogyan kúráljam magam, hogy hátha átmegy rajtam és el tudok menni úgy hogy még lehetőleg élvezzem is?

nov. 30. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szívesen elmegyek helyetted.
nov. 30. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az apám örülne neki :)
nov. 30. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
C-vitamin, és hársfavirág tea.
nov. 30. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
C vitamint vettem be már tegnap is meg ma is 3000 mg-ot. Hársfavirág teám nincs, már boltba sincs időm elmenni a pakolás miatt. Neo Citran-t iszok napi 3-at. Bízom benne hogy átmegy rajtam.
dec. 1. 10:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem ment át rajtam. Szóval betegen megyek nyaralni :(
dec. 2. 04:41
 6/6 anonim ***** válasza:
sok foghagyma és pálinka, ez beválik tuti!
dec. 2. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!