Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért érzem magam koszosnak,...

Miért érzem magam koszosnak, ápolatlannak?

Figyelt kérdés

Ez már általános iskola alsós korom óta így van. Más lányokat mindig tisztának és ápoltnak láttam magamat meg nem. Mindig azt gondoltam, hogy mások azt gondolják rólam, hogy koszos, büdös vagyok és putriban élek. Pedig sose mondtak nekem ilyet és nem is hallottam vissza.

Minden nap fürdök, rendszeresen hajat mosok, használok dezodort, tiszták a ruháim, tiszta az ágyam. A házunk korszerű, tiszta és rendezett. Napi szinten porszívózok (mert kell, nem a semmit porszívózom), heti 1-2 alkalommal padlót mosok, heti egyszer letörlöm a polcokat, hogy ne legyen poros. Szóval nem értem, hogy mitől lennék koszos de fürdés után is ezt érzem. Egyébként nem vagyok tisztaság mániás.

Szerintetek mitől van ez? Rossz érzés :/

19/L

2016. júl. 13. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert ugyanez a helyzet. Bocs, hogy nem segitettem, de hátha jó tudni, h más is így van.
2016. júl. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!