Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok álmos? Mitől...

Miért vagyok álmos? Mitől van? Mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés
Minden nap 9-10-11 órát alszom és reggel mégis álmos vagyok.Miért?

2016. jún. 24. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet h sokat alszol

kávé?

Sportolsz vmit?

Vagy ha nagyon elhúzódik ez vizsgáltasd ki magad pajzsmirigyre is visszavezethető.

2016. jún. 24. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:

hiperaktív vagyok, amint felkelek pörgök...

na amióta ez a dög meleg van, reggelente én is nehezen kelek, napközben is fáradtabb vagyok...

nem lehet, hogy nálad is az időjárás játszik közre? (mondjuk én napi 3-5-8 órát alszok, de eddig nem volt gond, sőt!)

23F

2016. jún. 24. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden nap 9 óra fölötti alvás nem jó. Nem horkolsz te véletlenül? Feltétlenül orvosi kivizsgálás szükséges, lehet más baj is.
2016. jún. 24. 13:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm!Nem horkolok.
2016. jún. 24. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"Nem horkolok."

Mármint TE nem tudsz róla, vagy tényleg nem horkolsz? Mások mit mondanak? Ilyen sok alvás általában nem egészséges... és akkor szokott bekövetkezni, hogy nem elég mély az alvás, pl. a horkolás miatt.

2016. jún. 24. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Mások szerint sem horkolok
2016. jún. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!