Állandó fáradtság, tompaság. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hónapok óta tartó gyengeséggel, tompasággal küzdök. Nem tudom, hogy tudnék változtatni. Szedek vitaminokat, próbálok többet, tartalmasabban enni, többet alszok, mégse jobb. S ami igazán zavar, hogy mostanában nagyon sok koffein tablettát(taurinos) szedek amitől csak egy kicsit jobb. Bármilyen ötletet, tanácsot szívesen fogadnék.
Előre is köszönöm!
31/F
2016. jún. 13. 18:57
1/3 anonim válasza:
Horkolsz?Vérképet csináltattál (pl. vashiány, pajzsmirigy problémák miatt is lehet) ?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem horkolok, pajzsmirigy UH negatív, mindig is vashiányos voltam.
2016. jún. 13. 19:57
3/3 anonim válasza:
Hát akkor egyél vasat (pl.Béres tabletta), plusz egyél vastartalmú zöldségeket.
Egy próbát megér, más ötletem nincs.
A horkolást is azért írtam, hátha rosszul alszol. De ha nem, akkor esetleg alvajársz ;-) viccet félretéve nincs más ötletem.Esetleg sportolj, hátha felpörget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!