Hogyan lehetne visszahozni az étvágyam?
Már majdnem egy hete, hogy egész nap csak egy kis adag főtt ételt és este egy tál müzlit vagy egy szelet kenyeret tudok enni. Utána még így is teljesen telítettnek érzem a gyomrom, néha még hányingerem is lesz tőle.
Eddig sem ettem sokat, de most ez nagyon bekavart, mert ha társaságban vagyok, és csend van, akkor (akár valóban éhes vagyok, akár nem) elkezd korogni a hasam. Suliban hozzászoktam, hogy minden szünetben eszem egy picit, ezzel megelőzve a korgást, de erre most végképp nem lennék képes. Szorongásos vagyok, és az ettől való félelmem tart vissza attól már második hete, hogy suliba menjek. (Hogyha magamba erőltetem a kaját, akkor rosszul leszek, ha meg nem eszem semmit, egy órán belül korogna a gyomrom.)
Tudom, hogy az óránkénti evés sem állapot, de inkább ez, mint hogy heteket hiányozzak a suliból az étvágytalanságom miatt. Tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!