Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehetne visszahozni az...

Hogyan lehetne visszahozni az étvágyam?

Figyelt kérdés

Már majdnem egy hete, hogy egész nap csak egy kis adag főtt ételt és este egy tál müzlit vagy egy szelet kenyeret tudok enni. Utána még így is teljesen telítettnek érzem a gyomrom, néha még hányingerem is lesz tőle.

Eddig sem ettem sokat, de most ez nagyon bekavart, mert ha társaságban vagyok, és csend van, akkor (akár valóban éhes vagyok, akár nem) elkezd korogni a hasam. Suliban hozzászoktam, hogy minden szünetben eszem egy picit, ezzel megelőzve a korgást, de erre most végképp nem lennék képes. Szorongásos vagyok, és az ettől való félelmem tart vissza attól már második hete, hogy suliba menjek. (Hogyha magamba erőltetem a kaját, akkor rosszul leszek, ha meg nem eszem semmit, egy órán belül korogna a gyomrom.)

Tudom, hogy az óránkénti evés sem állapot, de inkább ez, mint hogy heteket hiányozzak a suliból az étvágytalanságom miatt. Tudnátok segíteni?

2016. jún. 6. 06:55
 1/1 anonim ***** válasza:
vannak rá jón gyógyszerek keresd fel a háziorvosodat. Étvágyjavító hatású amúgy a mustármag, koriander, fahéj és egyéb fűszerek. Lestyán, gyömbér stb
2016. jún. 6. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!