Hogyan tudom visszahozni az étvágyam?
Szia!Nem vagyok a téma mestere,csak leírom a tapasztalataimat.
Az egyik barátom az édesapja halála után két hétig naponta 1-2-szer evett csak,nagyon keveset.Érthető volt,nagyon közel álltak,eléggé megrázta az eset,és viszonylag fiatalon ment el.
Egy idő után magától jött meg az étvágya.Próbáltunk neki a kedvenceivel kedveskedni,megkóstolta,de nem igazán evett sokat.
Én azt mondom,próbálkozz meg legyűrni valamit,de ha tényleg nem esik jól,akkor hagyd,nehogy utána még rosszabbul érezd magad.
Ha jobbra fordulnak a dolgok,rendeződnek a mindennapok is.Kényeztesd magad a kedvenceiddel,ne törődj kalóriával,egészséggel,most a lelkednek van szüksége egy kis feltöltődésre.
Remélem,tudtam segíteni.Egyébként rám 'terápiásan' hat,amikor sütök egy finom süteményt.Próbáld ki!Készíts egy egyszerű jó csokis muffint,ahhoz nem kell nagy tudomány.Sütögetés közben elterelődnek a gondolataid,és a sülő süti illata amúgy csodákra képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!