Fáj a hasam amint megeszek bármilyen ételt, már étvágyam sincs ettől. Mi lehet ez? Mit tehetek?
Kicsi gyerek korom óta fájogatott a hasam. Hol gyengébben, de néha görcsös fájásaim voltak. 16 évesen kórházba kerültem vele. Négy hét után már nem bírtam a sok megalázó és kellemetlen vizsgálatot, azt hazudtam, hogy minden rendbe jött, hogy hazamehessek. Később tudtam meg, hogy az antibiotikumok, után felborulhat az emésztés rendje, gombák telepedhetnek a belekben.
Nos ezt énnekem oxigénkúra hozta rendbe. Az előttem kommentáló jól írta! A zöld ételekkel, és a folyadékok is tartalmaznak a levegőből oldott oxigént. Csak ennek az oxigénnek jelentős részét lekötik a bolti élelmiszerekbe kevert tartósítószerek, antioxidánsok. Ezt nem javítja a boltokban vásárolt, konténerekben gázzal érlelt és tartósított gyümölcs sem. A kefir és joghurt is tartósítva van, hogy meg ne rothadjon a boltok polcain.
Egyetlen megoldás a magasnyomású oxigén lélegzés, ami plusz oxigént juttat a szervezetbe így az emésztésbe is. Ha a szervezet elegendő oxigénnel van ellátva, kitakarítja a szervezet saját magát, megindulnak a regenerálódási folyamatok, a beleket is kipucolja és megszűnik a hasfájás. Persze ehhez időre is szükség van, mire a szervezet elrendezi az összes elváltozást amit az évekig, évtizedekig tartó oxigénhiányos állapot okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!