Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáj a hasam amint megeszek...

Horváth_Flóra kérdése:

Fáj a hasam amint megeszek bármilyen ételt, már étvágyam sincs ettől. Mi lehet ez? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja kezdtem el fogyókúrázni, semmit nem szedtem a gyorsabb eredmény elérésének érdekében. Sportoltam és kevesebbet ettem. 20 kg-ot adtam le, de az egészségemmel semmi baj nem volt. Viszont kb 2 hete úgy ébredtem fel, hogy fáj a hasam. Vettem be gyógyszert, nem használt sokat, egy időre enyhítette az érzést. Aznap szinte semmit sem ettem, azt reméltem, csak elrontottam a gyomromat. Másnap kicsit jobb volt. A reggelit kihagytam, csak a szokásos tejeskávét ittam meg. Ebéd után elmentem sétálni, és megint fájt a hasam. Nem múlt el, és azóta is így van. Már a reggeli tejeskávé sem csúszik le, esetleg egy-két korty. Próbáltam többféle módszert , amit ajánlottak, pl gyümölcsnap, kefír, joghurt, sokminen. De nem használtak. Most már folyadékot sem nagyon iszom, csak ebédet eszem. Hasfájással kelek, hasfájással fekszek. Volt már valakinek ilyen problámája? Ti mit tennétek?

2016. márc. 26. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ételt alaposan megrágod? Nagyon alaposan rágd meg, még annál is alaposabban ahogy eddig és egyél sok zöldséget. Igyál 1 pohár vizet evés előtt és utána is.. Egy kicsit gyorsan fogytál, de gratula azért hozzá, hogy sikerült. Én is nemrég váltam meg 20 kilótól csak kicsit lassabban.
2016. márc. 26. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsi gyerek korom óta fájogatott a hasam. Hol gyengébben, de néha görcsös fájásaim voltak. 16 évesen kórházba kerültem vele. Négy hét után már nem bírtam a sok megalázó és kellemetlen vizsgálatot, azt hazudtam, hogy minden rendbe jött, hogy hazamehessek. Később tudtam meg, hogy az antibiotikumok, után felborulhat az emésztés rendje, gombák telepedhetnek a belekben.

Nos ezt énnekem oxigénkúra hozta rendbe. Az előttem kommentáló jól írta! A zöld ételekkel, és a folyadékok is tartalmaznak a levegőből oldott oxigént. Csak ennek az oxigénnek jelentős részét lekötik a bolti élelmiszerekbe kevert tartósítószerek, antioxidánsok. Ezt nem javítja a boltokban vásárolt, konténerekben gázzal érlelt és tartósított gyümölcs sem. A kefir és joghurt is tartósítva van, hogy meg ne rothadjon a boltok polcain.

Egyetlen megoldás a magasnyomású oxigén lélegzés, ami plusz oxigént juttat a szervezetbe így az emésztésbe is. Ha a szervezet elegendő oxigénnel van ellátva, kitakarítja a szervezet saját magát, megindulnak a regenerálódási folyamatok, a beleket is kipucolja és megszűnik a hasfájás. Persze ehhez időre is szükség van, mire a szervezet elrendezi az összes elváltozást amit az évekig, évtizedekig tartó oxigénhiányos állapot okozott.

2016. márc. 26. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 27. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!