A sós kávétól miért lázasodunk be? Mire hat a szervezetünkben ami lázat okoz? Egyáltalán igaz ez, hogy belázasodsz tőle?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 10:27
1/2 anonim válasza:
Nem..
Ez egy városi legenda, az instant kávéporokban is van valamennyi só, hogy lágyítsa a vizet, ezáltal a kávét krémesebbé teszi..
Krétaporról hallottam ugyanilyet de az is kamu..
Egyébként az okozhat lázad ha kiütöd a májad, vagy a hasnyálmirigyed valamivel (mérgezés)..
2/2 anonim válasza:
Hát ha belegondolunk, talán lehet benne valami igazság. Bár hatalmas barom, aki képes önmagát lázassá tenni...
Szóval szerintem annyi magyarázata lehet, hogy a vérnyomás megnövekedése miatt nő a hőmérséklet is. A koffein eleve felviszi a vérnyomást, a fokozott sóbevitel pedig még rátesz egy lapáttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!