Indokolatlan kimerültség mitől lehet?
A vérképem tökéletes lett. Pajzsmirigy mindhárom értéke volt kérve. Hemoglobin 130 szóval vérszegény sem vagyok. Szedek magnéziumot, most kezdtem B komplex vitamint. Az orvos azt mondja semmi bajom, pszichés eredetű de én ezt nem hiszem el. 7 óra alvás után alig bírom kinyitni a szemem de gyakran 8 órát alszom meg volt majdnem 9 is a héten míg korábban sose aludtam 7-nél többet. Mi lehet még jó vérképpel?
Betegséggel kezdődött, valami vírusos vacak volt orrfolyással köhögéssel majdnem 2 hónapja, azóta nem birom összeszedni magam. :(
Bármilyen orvoshoz elmennék magánúton is csak azt se tudom hol kezdjem, okozhat-e valamilyen vitamin vagy ásványianyag hiány ilyet.
Az orrfolyást meg hasonlókat ha kikúráltad szerintem ki kellene mérni a fekhelyedet.
Tudom most ezen jót mulatsz de a szervezet immunitását legyöngítheti egy rossz helyen lévő fekhely ami arra szolgálna hogy éjjel pihenj s feltöltődj. Talán a vírusos fertőzés elhúzódását is a legyengült immunitásodnak tudhatod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!